Friday 31 July 2009

I like to see you go, but I hate to see you leave

“Λοιπόν, δεν θα σας ενοχλήσω για πολύ, απλά θέλω να θέσω την εξής ερώτηση: πως θα πείσω την κοπέλα μου να την πάρω από πίσω; Νίκος

Απαντηση: Εμάς δεν μας ενοχλείς, δεν ξέρω αν θα ενοχληθεί εκείνη όταν το επιχειρήσεις...” Από το sport24.gr

Επειδή αυτή η απάντηση είμαι σίγουρος ότι δεν καλύπτει το φίλο, που ρωτά τη θεία Λόλα του sport24.gr, θα προσεγγίσω μ’ένα πιο αναλυτικό τρόπο το θέμα διότι πιστευω οτι απασχολεί κι εσάς.

Κατ’ αρχάς ας το απομυθοποιήσουμε. Ειναι σα να χέζεις, αλλά ανάποδα. Μην το πείτε ετσι ακριβώς, αλλα υπερτονίστε οτι είναι μέρος του sex, πράγμα το οποίο εχει ανάγκη σε βαθμό εξάρτησης ο άνθρωπος, καθως βρίσκεται στην πρώτη βαθμίδα αναγκών της πυραμίδας του Maslow, χωρίς να διαχωρίζεται σε φύσιν, παρά φύσιν και στοματικό.

Κατά δεύτερον χρειάζεται μια ανάλυση σε ύφος romance is a myth of manipulation. Τι εννοώ; Μια γυναίκα αν εκβιαστεί ψυχολογικά δεν πρόκειται να κάνει ποτέ το παραμικρό.
Επίσης εσείς αν κάνετε έμονη ιδέα ένα πρέγμα δεν πρόκειται αυτό να συμβεί ποτέ. Άρα χαλαρώστε και καντε μια απλή συζητηση υπερτονιζοντας οτι αυτο για το οποίο μιλάτε ειναι κατι που γινεται απο εκ. ανθρωπους ανα τον πλανήτη το αυτό δευτερόλεπτο. Δηλαδη ποιοι ειμαστε εμαις που το αγνοουμε; Στοχος ειναι να βγαλετε απο την γκομενα σας, ανταγωνιστικο χαρακτηρα. Να την κανετε να νιωσει οτι η συγκεκριμένη πραξη δειχνει οτι ξέρει τι θέλει και πως να το πέρνει... αυτο που θέλει. Την κάνει γυαικάρα, που υπερτερει και την βάζει στο club των χαρακτήρων που ξεχωριζουν λόγο αυξημένης αυτοπεπείθησης κι αυτο κάνει καρα-μπάμ μέσα στο χώρο που κινείται...

Δώστε να καταλάβει ότι η σχέση σας, μετά από αυτό αλλάζει επίπεδο, επικοινωνία και αυτα που μοιράζεστε πλέον δεν είναι στιγμές και πράξεις αλλα εμπειρίες. Κι απο τη στιγμη που μιλατε για κατι τετοιο τοτε εισατε και πολυ προχό ζευγαρι και η χημεια σας αξίζει την εμπειρία του ταξιδιου κι αν δειτε οτι ο προ-ορισμος ειναι μακριά (αν δεν μπορεί και πονάει δηλαδή) τοτε θα την οδηγησετε με ασφαλεια στην ηδονή. Πρέπει να πειστε΄τ οτι το ‘χετε και ξέρετε τι κάνετε.

Τέλος για να γίνει πρωκτικό sex πρεπει να ‘ναι μεθυσμένη, ελαφρα πιωμένη αν είναι ξεχάστε το. Αλλά να μεθύσει αφού έχει προηγηθεί καμια βδομάδα η κουβέντα αλλιώς ξεχάστε το.

Δώστε της τα κίνητρα να το σκεφτει, να το δουλεψει στο μυαλο της και μην ξαναπείτε λέξη. Μια φορά μόνο θα το αναλυσετε μακροσκελός και πλήρως και μετά βλεπετε...
Αν παρ’ ολα αυτά, δεν... τότε βρείτε άλλη γκόμενα.

No comments:

Post a Comment