Friday 31 July 2009

Editorial 31/07/2009

Ξέρετε αγαπητοί επισκέπτες, το blog «Άτιμη Λογοκρισία» δεν έχει σαν σκοπό μονάχα την απεριόριστη έκφραση απόψεων, άλλωστε αυτές ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες πέραν του οτι όλοι έχουν απο μία (Κλιντ Ιστγουντ), συμβαίνει και το ότι, στο τέλος-τέλος η κωλοτρυπίδα σου ρε δικέ μου θα εκφραστεί, οσο και να την καταπιέσεις. Έτσι ειναι κι η άποψη, δεν περιμένει το «Άτιμη Λογοκρισία» για να σώσει την ψυχη της ερμηνεύοντας με τη γνωστή χαμηλοκωλίαση σε απόλυτα κατανηκτικό περιβάλλον το εν λόγο ασμα. Μην θεωρήσετε οτι παριστάνουμε τους πιο έξυπνους απο τα αλλα blogs ή τους εύστοχους.

Η διαφοροποίηση της ηλεκτρονκής προσπάθειας που επισκέπτεστε, έγγυται στο ότι δεν γράφω τη γνώμη μου, δίοτι όπως είπα δεν είναι εκεί το ζήτημα, αλλά γράφω τα λογικά συπμεράσματα που προκύπτουν από τα γεγονότα και στα οποία οδηγείται η κοινή λογική οσο κι αν η ταγμένη στη μισθωδοσία της 4ης Εξουσιας δημοσιογραφία, επιθυμεί να παρουσιάσει με τρόπο συγκεκριμένα προσανατολισμένο.

Συνειρμικμάν λοιπόν. κατά το γαλλικότερο, διότι μασουλάο κι ένα κουλούρι αυτή τη στιγμή, οδηγούμαστε σε ένα δεξιοτεχνικό τάνγκο συγκεκριμένον κινήσεων και τοποθετήσεων οπως ορίζει το ύφος του χορού, προκειμένου να υπενθυμίζει σε ολους τις σχεσεις των δύο φύλων, σε ξεκάθαρους ρόλους. Ας πούμε λοιπόν οτι δεν μας αρέσει να βλέπουμε το τανγκό της Ελληναρίας σε ποιαδήποτε σκηνή και αν εντάσεται, χωρίς να ψηθιρίζουμε μεταξύ μας.

Κι επειδή δεν θέλουμε να διαλέξουμε αναμεσα στον Ιούλιο που φεύγει και τον Αύγουστο που έρχεται, θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε για λίγο ακόμα, σε αυτοκόλητα από παγωτό ξυλάκι τις εικόνες της καθημερινότητας που ζήσαμε, ποστάροντας.

No comments:

Post a Comment